TIJDELIJK GEEN INNAME!

Kleding inbrengen

We verkopen uitsluitend kleding, schoenen en accessoires die er als nieuw uitzien. Dus wandel kritisch door je kast en breng alleen de mooie actuele items die je niet (meer) draagt. Omdat wij onze klanten een zo'n breed mogelijk aanbod in stijlen en maten willen bieden is het inbrengen van kleding beperkt tot 6 items per 6 weken.
U kunt inbrengen op woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend.

Schoon aanleveren

Omdat wij kwaliteit zeer belangrijk vinden, gaan wij bij het innemen van de kleding selectief te werk. Wij nemen dan ook alleen kleding in welke schoon, heel en eigentijds is. Het is belangrijk dat de kleding gewassen en gestreken is, want hoe beter de kleding eruit ziet hoe groter de kans dat het verkocht wordt! Versleten of gepilde kleding kunnen wij niet innemen. Wilt u de kleding in plastic tassen of zakken aanleveren, dat werkt voor ons het prettigst.

Verzekering

Anne-Moon bepaalt welke kleding in de winkel wordt gehangen en tegen welke verkoopprijs. Wij besteden de grootste zorg aan uw artikelen. Zoekgeraakte of gestolen artikelen kunnen door ons niet vergoed worden. De artikelen zijn niet verzekerd tegen brand- en waterschade.

UITBETALEN & RETOUREN

Nadat de verkoopperiode van 6 weken is verstreken en uw items zijn verkocht, krijgt u 35% van de door ons gehanteerde verkoopprijs uitbetaald.
Niet verkochte kleding kan tot 2 weken na deze periode worden opgehaald, daarna schenken wij het aan een goed doel.
Het opgebouwde tegoed blijft 3 jaar beschikbaar en kunt u komen ophalen in de winkel.